بررسی تفاوت های آسانسور باربر

در بسیاری از ساختمانها خلأ وجود آسانسور های باربر بسیار محسوس است. در اینگونه بناها معمولاً به علت ملاحظات زیربنا تنها به تأمین آسانسور های مسافربر بسنده می گردد، حال آنکه آسانسور های مسافربر با توجه به تزئینات، ظرفیت، ابعاد ورودی و ارتفاع کابین و موارد فنی و ایمنی جهت جابجایی بار و اثاثیه منزل مناسب نیستند. کاربرد آسانسور باربر در جابجا کردن اجناس سنگین بین طبقه های ساختمان می باشد. ساختمان آسانسور باربر نوعی است که فقط جهت استفاده کالا طراحی شده است.سرعت آسانسور باربر به تناسب میزان بار و نحوه اجرا تعیین می گردد. آسانسور هایی که برای حمل بار طراحی می شوند اصولا وزن بیشتری را می بایست تحمل کنند بنابراین از یک طرف تمام کابل های فولادی را به حسگر فشار متصل می کنند تا در صورت پارگی کابل ها ، آسانسور خاموش شود.

آسانسور باربری

 

آسانسور های باربر تا حدود زیادی شبیه آسانسور های مسافربر هستند. تفاوت های ظاهری آن ها دکوراسیون کابین (دیواره ها، کف، سقف، نوع نورپردازی، و …. ) هستند. برای کف آسانسور های مسافربر کارفرما معمولا سنگ های تزیینی را ترجیح می دهند، در حالی که کف آسانسور باربر از ورق آجدار انتخاب می شود. عرض درب آسانسور باربر اکثرا مساوی عرض کابین انتخاب می شود تا باری که در کابین جا می گیرد، هنگام عبور از درب با مشکل مواجه نشود.در حالی که عرض درب آسانسور های مسافربر معمولا کمتر از عرض کابین است.

آسانسور باربر صنعتی با تجهیزات کامل ایمنی مخصوص حمل بار و نفر در ظرفیت و ابعاد گوناگون قابل استفاده در انبارها ، کارخانجات و کارگاه ها ، بیمارستانها ، مجتمع هاى مسکونی ، تجاری ، ادارى ، رستوران ، تالار ، هتل ، آشپزخانه ، سردخانه و کلیه فضاهای باز و غیر سرپوشیده می باشد. کابین آسانسور باربر نوع صنعتی , مستحکم با روشنائی ، آلارم ، آژیر ، هواکش و گوشى تلفن جهت تماس اضطراری با ترمز ايمنى خودكار بمنظور جلوگیری از سقوط کابین می باشد.

 

آسانسور باربر